Agenda

seizoenen

Jongereneditie: 11 en 12 september 2015

 

Authenticiteit als startpunt van volwassen leven

 

Onder alle omstandigheden jezelf zijn, kan dat?

Het is vaak lastig om te blijven staan voor wie je diep van binnen bent. Er zijn dikwijls situaties waarin je dat niet kan of niet durft, maar daarmee doe je jezelf en je omgeving, goed beschouwd, tekort.

Deze editie van Aandacht voor Echt nodigt jongvolwassenen uit, om met gelijkgestemden en onder inspirerende begeleiding (o.m. van Marieke de Vrij), in contact te komen met je vermogens en je bestemming en zo jezelf dieper te gaan herkennen.

Het programma, samengesteld in overleg met enkele deelnemers, zal volop de gelegenheid geven om te reflecteren op je eigen leven, meer inzicht te krijgen in je ‘echte ik’ en na afloop bewuster in het leven te staan. Dat doen we onder meer door de naamsoefening, inspiraties van Marieke en gesprekken met elkaar. Die inspiraties, afgestemd op iedere deelnemer, helpen om in contact te komen met je diepere bestemming. Je kunt Marieke vragen stellen, waar normaal gesproken niet zomaar een antwoord op te geven is. De ervaring van een ontmoeting in Mantinge is wel eens omschreven als ‘spiritualiteit met je poten in de modder’.

Meer details vind je hier: Uitnodiging Aandacht voor Echt-editie jongvolwassenen_2015

Heb je vragen? Neem dan contact op met windydeweerd@aandachtvoorecht.nl.

 

Herfsteditie 16 en 17 oktober 2015

 Herfsteditie 2015Evenwichtig zijn

We leven in een tijd van grote verandering, een tijd die een beroep doet op ons uithoudingsvermogen. Deze herfsteditie zal in het teken staan van het balanceren van verschillende gevoelsstemmingen die in deze tijd kunnen opspelen, om daarmee meer evenwicht te creëren.

Inspiratie Marieke de Vrij

Vermoeidheid en opgewektheid kan een sterk wisselend patroon op mensen achterlaten, met als gevolg dat wat een mens innerlijk houvast geeft moeilijker zich plaatst. Wie het midden binnen alle belevingsvelden behoeft verdient stabiliteitshandhaving door buitengewoon oplettend zich te hervinden binnen al wat is. Vermoeidheid tijdig onderkennen en rust veroorzaken is een onderdeel van deze balans. Evenals om opgewektheid niet uitputtend te beoefenen. Deze editie kan in het teken staan van gevoelsstemmingen te balanceren om evenwichtshandhaving te creëren (zowel werk als privé).

Meer details vind je hier: Uitnodiging_AvE_herfsteditie_Aug_2015.

Neem contact op voor meer informatie of aanmelding aanmelding@aandachtvoorecht.nl